تازه های کتاب استان یزد

حسین مسرت

نویسنده و پژوهشگر

چند سالی است به کوشش نگارنده و همراهی ناشران و برخی نویسندگان یزدی .تازهای کتاب استان یزد در فصل نامه فرهنگ یزد چاپ می شود .اما اکنون بیش از یک سال که این نشریه خوب از سوی اداره فرهنگ وارشاد یزد چاپ نمی شود و گویا قرار است شماره جدید آن در بهار امسال چاپ شود .

به هر روی خوشبختانه به کوشش و تلاش نویسندگان یزدی. هرماهه کتاب های خوبی چاپ و پخش می شود که شایستگی شناسایی آن برای اهل پژوهش و تحقیق وجود دارد و اکنون که وبلاگ ها به جایگاه خوبی دست یافته و یکی از ابزارهای مهم اگاهی رسانی شده .این جانب نیز سعی می کند هفته ای یک یا دو کتاب خوب را شناسایی کند و در این راه چشم براه همیاری اهالی فرهنگدوست استان یزد برای معرفی کتابها هست تابتواند تقریبا تمامی آثار خوب را بشناساند.

سرآغاز این این کار و برای تبرک به معرفی قرآن کریم .برگرداننده میبدی پرداخته می شود.

۱- قرآن کریم

قرآن کریم.ترجمه :ابوالفضل رشیدالدین میبدی.به کوشش:علی رواقی .مهدی ملک ثابت.تهران:میراث مکتوب.۱۳۸۸.وزیری.۱۲۱۲ص.

یکی از زیباترین و د لنشین ترین ترجمه های قرآن پاک است که با استادی و زبردستی ابوالفضل رشید الدین میبدی. این عارف روشن نهاد دیار میبد در سده ششم قمری نگارش وسامان یافته وقرار بود همزمان با برگزاری همایش جهانی میبدی در سال ۱۳۷۴ چاپ شود که اکنون پس از ۱۱ سال به همت و پیگیری استاد عبدالعظیم پویا و همکاری نشر میراث مکتوب چاپ شده است .

این کتاب به کوشش آقای دکتر مهدی ملک ثابت استاد ادبیات دانشگاه یزد و اشراف دکتر علی رواقی عضو فرهنگستان زبان ایران وبر پایه نوبت اول کشف الاسرار چاپ شده و برای زیبایی و ارجمندی .متن آن از قرآن به خط یکی از خوشنویسان نامی ایران به نام محمدحسین ارسنجانی برگزیده شده است که بسیار کتاب را دیدنی کرده است.

(برای توضیح بیشتر بنگرید به کتاب پرده گشا راز نمااثر اینجانب .نشر همشهری. ۱۳۸۹.)

یزدفردا

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا